Tiedoksi kevään 2019 ylioppilastutkintoon osallistuneille

Kevään ylioppilastutkinnon lopulliset tulostiedot on julkaistu Wilmassa.

Tunnuksia Wilmaan voi tilata sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita tunnustilauksen yhteydessä nimesi ja syntymäaikasi.

Syksyn 2019 ylioppilastutkintoon on ilmoittauduttava viimeistään 5.6.2019.

Kaikki erityisjärjestelyhakemukset on pantava vireille 23.5.2019 mennessä.

Mahdolliset tarkistusarvostelupyynnöt tulee tehdä apulaisrehtorin kanssa viimeistään 28.5.2019 sähköisessä järjestelmässä. Tätä varten on varattava vastaanottoaika apulaisrehtorilta sähköpostitse.

Tarkistusarvostelun suorittamisesta peritään opetus- ja kulttuuriministeriön määräämä 50,00 euron maksu. Hakijan tulee esittää apulaisrehtorille tosite maksun suorittamisesta lautakunnan tilille. Maksun viestikenttään tulee kirjoittaa kokelaan nimi, koulu ja aine/aineet, josta tarkistusarvostelua pyydetään. Maksu palautetaan, jos arvosana tai pistemäärä tarkistusarvostelussa muuttuu. Lautakunnan tilinumero tarkistusarvostelun maksamista varten on FI58 5000 0121 5038 08. Lautakunta palauttaa maksun sen suorittajalle, jos tarkistus johtaa arvosanan tai pelkän pistemäärän korottamiseen.

Sami Peltonen, apulaisrehtori