TURUN OPISKELIJAIN TUKISÄÄTIÖ TOT

totsaatio.com

julistaa haettavaksi apurahoja. Kriteerinä on hyvän opintomenestyksen lisäksi opiskelu turkulaisessa korkeakoulussa tai aikuisten toisen asteen oppilaitoksessa, jossa opiskelu oikeuttaa opintotukeen. Myös Turun iltalukiossa tutkintoa suorittavilla on oikeus hakea apurahaa. Apurahan suuruus vuonna 2019 oli 1000 euroa.

Iltalukiossa opiskelevien hakemus tulee palauttaa joko koulusihteeri Lii Puolakaiselle lähettämällä se osoitteeseen Eskelinkatu 4 20100 Turku tai tuomalla se koulutalon Eskelinkadun puoleisessa päädyssä olevaan iltalukion postilaatikkoon. Hakemus tulee lähettää viimeistään 17.4.2020 klo 24. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Jos et saa tulostettua hakemusta, ota yhteyttä koulusihteeri Lii Puolakaiseen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa säätiön hallituksen toimitusjohtaja Erja Vihervaara, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.