Turun opiskelijain tukisäätiö (TOT-säätiö) julistaa haettavaksi apurahoja

Kriteerinä on hyvän opintomenestyksen lisäksi opiskelu turkulaisessa korkeakoulussa tai aikuisten toisen asteen oppilaitoksessa, jossa opiskelu oikeuttaa opintotukeen. Etusijalla ovat Turun iltalukiossa tutkintoa suorittavat tai sieltä valmistuneet. Apurahan suuruus on noin tuhat (1000) euroa.

Muualla kuin Turun iltalukiossa opiskelevat hakevat apurahaa sähköisesti. Toimintaohjeet ovat osoitteessa totsaatio.com.

Turun iltalukiossa koko lukiota suorittavat opiskelijat tulostavat apurahahakemuksen Wilman kautta, kirjoittavat kääntöpuolelle vapaamuotoisen selvityksen opintomenestyksestään ja toimittavat lomakkeen koulusihteeri Lii Puolakaiselle.

Hakuaika päättyy 15.4.2019 klo 24.00. Puutteellisia ja myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja antaa hallituksen sihteeri Erja Vihervaara, p. 050 564 7437.

TOT-SÄÄTIÖN HALLITUS