Lukuvuoden 2017-2018 maahanmuuttajille suunnatut koulutukset Turun iltalukiossa

Pääsykoe valmistaviin ryhmiin (POJO ja APOJO) ja peruskouluun on järjestetty. Hyväksyttyjen nimet julkaistaan noin viikon kuluttua kanslian ilmoitustaululla. Infotilaisuus, jossa opiskelupaikka otetaan vastaan, järjestetään elokuussa myöhemmin tarkemmin määriteltävänä ajankohtana. Mukaan on otettava henkilöllisyystodistus tai KELA-kortti, hyväksymistodistus ja mahdolliset aikaisemmat koulutodistukset.

Maahanmuuttajien peruskoulun ryhmät ovat täynnä. Jos paikkoja vapautuu, otetaan jonossa seuraavana oleva henkilö opiskelijaksi.

Finnish for Foreigners

Koulutukseen ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti Turun iltalukion luokassa 407 (4. kerros). Ei ennakkoilmoittautumista. Lukuvuoden 2017-2018 koulutuksiin ilmoittaudutaan tiistaina 15.8.2017 klo 15.00-18.00 ja keskiviikkona 16.8.2017 klo 15.00-18.00.

Lisätietoa antavat ryhmien ohjaajat ja opettajat