Lukuvuoden 2017-2018 maahanmuuttajille suunnatut koulutukset Turun iltalukiossa

Maahanmuuttajien peruskoulun ryhmät ovat täynnä. Jos paikkoja vapautuu, otetaan jonossa seuraavana oleva henkilö opiskelijaksi.

Finnish for Foreigners

Koulutukseen ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti Turun iltalukion luokassa 407 (4. kerros). Ei ennakkoilmoittautumista. Lukuvuoden 2017-2018 koulutuksiin ilmoittaudutaan tiistaina 15.8.2017 klo 15.00-18.00 ja keskiviikkona 16.8.2017 klo 15.00-18.00.

Lisätietoa antavat ryhmien ohjaajat ja opettajat

POJO: Kaisu-Leena Nikkanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tellervo Vaitinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.