Syksyn 2018 ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen

Tutkintoon ilmoittaudutaan Wilmassa (linkki Lomakkeet - Ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen). Tulosta lomake ja toimita se allekirjoitettuna iltalukion kansliaan 5.6.2018 mennessä

Koko lukiotutkinnon suorittavat iltalukiolaiset laativat ja tarkistavat sekä suunnitelman että varsinaisen ilmoittautumisen opinto-ohjaajan kanssa. HUOM! Täytä ehdottomasti sekä suunnitelma että ilmoittautuminen. Pelkkä suunnitelma ei riitä ilmoittautumiseksi. Varaa aika opinto-ohjaajalle Wilma-viestillä tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ne kokelaat, jotka ovat osallistuneet kirjoituksiin nyt kevään aikana, odottavat tuloksia (tulevat toukokuun puolivälin vaiheilla) ja ilmoittautuvat vasta tämän jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään 5.6.2018 mennessä.

Kaikki erityisjärjestelyhakemukset on pantava vireille ilmoittautumisajan loppuun mennessä.

Ulkopuolisia kokeen suorittajia voimme ottaa vain matematiikan kokeeseen.

Turussa 23.4.2018 Sami Peltonen, apulaisrehtori