Kevään 2018 ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen

Tutkintoon ilmoittaudutaan Wilmassa (linkki Lomakkeet - Ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen). Tulosta lomake ja toimita se allekirjoitettuna iltalukion kansliaan 23.11.2017 mennessä

Koko lukiotutkinnon suorittavat iltalukiolaiset laativat ja tarkistavat sekä suunnitelman että varsinaisen ilmoittautumisen opinto-ohjaajan kanssa. HUOM! Täytä ehdottomasti sekä suunnitelma että ilmoittautuminen. Pelkkä suunnitelma ei riitä ilmoittautumiseksi. Varaa aika opinto-ohjaajalle Wilma-viestillä tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ne kokelaat, jotka ovat osallistuneet kirjoituksiin nyt syksyn aikana, odottavat tuloksia (tullevat marraskuun puolivälin tienoilla) ja ilmoittautuvat vasta tämän jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään 30.11.2017 mennessä.

Kaikki erityisjärjestelyhakemukset on pantava vireille ilmoittautumisajan loppuun mennessä.

Ulkopuolisia kokeen suorittajia voimme ottaa vain seuraaviin kokeisiin: äidinkieli, suomi toisena kielenä, ruotsi, matematiikka, fysiikka, kemia ja lyhyet kielet.

Turussa 30.10.2017 Sami Peltonen, apulaisrehtori