Kesälukion elokuun kursseille voi vielä ilmoittautua.

Turun iltalukio järjestää tulevanakin kesänä kesälukiotoimintaa, jossa on runsas tarjonta pakollisia valtakunnallisia kursseja kesäkuussa ja erityisesti abeille tarkoitettuja kertauskursseja elokuussa. Tämän kesän uutuutena on hygieniakurssi, jonka päätteeksi on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi.

Osa kursseista on vielä vanhan, osa uuden opetussuunnitelman mukaisia. Osa kesäkuun kursseista on normaaleja lähikursseja ja osa Moodlen kautta suoritettavia verkkokursseja. Elokuun kurssit ovat normaaleja lähiopetuksena tarjottavia kursseja. Lähiopetus on Turun iltalukion tiloissa Eskelinkatu 4.

Opiskelijan kannattaa epäselvissä tapauksissa tarkastaa kurssien vastaavuus uuden ja vanhan opetussuunnitelman välillä omasta lukiostaan.

Voit tutustua kesälukion oppaaseen ja tarjontaan tästä.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.4.2017 klo 12. Kursseille voi ilmoittautua ja kurssimaksun maksaa joko verkkopankissa sivujemme kautta tai kansliassamme iltalukion opetuspäivinä klo 15-19. Kansliassa voi maksaa vain pankkikortilla. Yhden kurssin hinta on 40 euroa. Hygieniapassin suorittamisesta peritään kurssin aikana 10 euron koemaksu. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 31.5.2017 klo 19. Tällöin viimeistään selviää, toteutuuko kurssi.

Kaikki ajantasainen tiedottaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kesälukioon liittyvät asiat löytyvät Ilmoittautuminen kesälukioon -linkin takaa. Seuraa ilmoitteluamme.