kesalukion kuva

Elokuun abikursseille voi vielä ilmoittautua! Tule mukaan!

Turun iltalukio järjestää kesälukiotoimintaa, jossa on runsas tarjonta pakollisia valtakunnallisia kursseja kesäkuussa ja erityisesti abeille tarkoitettuja kertauskursseja elokuussa. Tänä kesänä olemme lisänneet tarjontaamme lukion aloituskursseja, joille voivat hyvin osallistua myös lukio-opintonsa syksyllä aloittavat opiskelijat. Kaikki kurssit tarjotaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti.

Osa kesäkuun kursseista on normaaleja lähikursseja ja osa Moodlen kautta suoritettavia verkkokursseja. Elokuun kurssit ovat normaaleja lähiopetuksena tarjottavia kursseja. Lähiopetus on Turun iltalukion tiloissa Eskelinkatu 4.

Kursseille voi ilmoittautua ja kurssimaksun maksaa joko verkkopankissa sivujemme kautta tai kansliassamme iltalukion opetuspäivinä klo 15-19. Kansliassa voi maksaa vain pankkikortilla. Yhden kurssin hinta on 40 euroa. Jos olet verkko-opiskelija eikä sinulla ole tunnuksia Turun lukioiden Moodleen, pyydä tunnusta heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16.4.2018 klo 12 ja päättyy torstaina 31.5.2018 klo 19. Tällöin viimeistään selviää, toteutuuko kurssi. Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan, jos ilmoittautuneiden määrä on 15 opiskelijaa. Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 15 opiskelijan, kurssi voidaan toteuttaa siten, että opetusta on vain kolmena maanantaina.

Kaikki ajantasainen tiedottaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kesälukioon liittyvät asiat löytyvät Ilmoittautuminen kesälukioon -linkin takaa. Seuraa ilmoitteluamme.

Tutustu kesälukion oppaaseen tästä

Tutustu kesälukion kurssitarjottimeen tässä

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kesälukioon tästä

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tuotteen / palvelun myyjälle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen / palvelun toimittajaan.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830
  • www.paytrail.com