kesalukion kuva

Ilmoittautuminen kesälukioon on päättynyt.

Elokuun opetus järjestetään ennalta ilmoitetulla tavalla eli lähikurssit luokassa ja verkkokurssit verkossa. Lähikurssien suurin opiskelijamäärä voi olla 30 opiskelijaa.

Turun iltalukio järjestää kesälukiotoimintaa, jossa on runsas tarjonta erityisesti pakollisia valtakunnallisia kursseja kesäkuussa ja etenkin abeille tarkoitettuja kertauskursseja elokuussa.

Kaikki kesäkuun opetus annetaan verkossa. Elokuun opetus järjestetään lähtökohtaisesti ennalta ilmoitetulla tavalla eli lähikurssit luokassa ja verkkokurssit verkossa.

Kursseille voi ilmoittautua ja kurssimaksun maksaa verkkopankissa sivujemme kautta. Jos olet verkko-opiskelija eikä sinulla ole tunnuksia Turun lukioiden Moodleen, pyydä tunnusta heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Näin pääset mukaan kurssille hyvissä ajoin.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 21.4.2020 klo 12 ja päättyy perjantaina 29.5.2020 klo 12. Tällöin viimeistään selviää, toteutuuko kurssi. Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan, jos ilmoittautuneiden määrä on 15 opiskelijaa. Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 15 opiskelijan, kurssi voidaan toteuttaa siten, että opetusta on vain kolmena maanantaina.

Elokuun kursseille voi ilmoittautua kurssien alkamiseen asti.

Kaikki ajantasainen tiedottaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kesälukioon liittyvät asiat löytyvät Ilmoittautuminen kesälukioon -linkin takaa. Seuraa ilmoitteluamme.

Kesälukion opas

Kesälukion tarjotin

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kesälukioon tästä

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tuotteen / palvelun myyjälle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen / palvelun toimittajaan.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830
  • www.paytrail.com