kesalukion kuva

Järjestelmäpäivityksen (Wilma ym.) vuoksi kurssien suoritustiedot voidaan välittää omaan oppilaitokseen vasta elokuun aikana.

Turun kaupungin opetuksen verkkopalveluihin kohdistui huhtikuussa tietomurtoepäily. Varotoimenpiteenä Turun kaupunki ja Tiera ovat estäneet pääsyn opetuksen verkkopalveluihin ulkomaisista IP-osoitteista. Tämän vuoksi verkkokursseille osallistuminen ulkomailta käsin ei toistaiseksi ole mahdollista. Tilanteen kestosta ei ole tietoa. Asia kannattaa ottaa huomioon opintojen suunnittelussa.

Turun iltalukio järjestää kesälukiotoimintaa, jossa on runsas tarjonta erityisesti pakollisia valtakunnallisia kursseja kesäkuussa ja etenkin abeille tarkoitettuja kertauskursseja elokuussa.

Kursseille voi ilmoittautua ja kurssimaksun maksaa verkkopankissa sivujemme kautta. Jos olet verkko-opiskelija eikä sinulla ole tunnuksia Turun lukioiden Moodleen, pyydä tunnusta heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Näin pääset mukaan kurssille hyvissä ajoin.

Ilmoittautuminen alkoi keskiviikkona 21.4.2021 klo 12 ja päättyy perjantaina 4.6.2021 klo 12. Tällöin viimeistään selviää, toteutuuko kurssi. Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan, jos ilmoittautuneiden määrä on 15 opiskelijaa. Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 15 opiskelijan, kurssi voidaan toteuttaa siten, että opetusta on vain kolmena maanantaina.

Elokuun kursseille voi vielä ilmoittautua...

Kaikki ajantasainen tiedottaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kesälukioon liittyvät asiat löytyvät Ilmoittautuminen kesälukioon -linkin takaa. Seuraa ilmoitteluamme.

Kesälukion opas

Kesälukion kurssitarjotin ja luokkahuoneet

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kesälukioon tästä 21.4.2021 alkaen.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tuotteen / palvelun myyjälle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen / palvelun toimittajaan.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830
  • www.paytrail.com