Syksyn 2019 ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen

Tutkintoon ilmoittaudutaan Wilmassa (linkki Lomakkeet - Ylioppilastutkintoon ilmoittautuminen). Tulosta lomake ja toimita se allekirjoitettuna iltalukion kansliaan 5.6.2019 mennessä.

Koko lukiotutkinnon suorittavat iltalukiolaiset laativat ja tarkistavat sekä suunnitelman että varsinaisen ilmoittautumisen opinto-ohjaajan kanssa. HUOM! Täytä ehdottomasti sekä suunnitelma että ilmoittautuminen. Pelkkä suunnitelma ei riitä ilmoittautumiseksi. Varaa aika opinto-ohjaajille Wilma-viestillä tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (ammatillisen tutkinnon pohjalta kirjoittavat). 

Ne kokelaat, jotka ovat osallistuneet kirjoituksiin nyt syksyn aikana, odottavat tuloksia (tulevat 15.5.2019) ja ilmoittautuvat vasta tämän jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään 5.6.2019 mennessä.

Kaikki erityisjärjestelyhakemukset on pantava vireille 23.5.2019 mennessä.

ABI-INFOT järjestetään maanantaina 2.9.2019 klo 15.30 ja 19.15 alkaen. Tilaisuudet ovat sisällöltään samanlaiset. Aiheena ovat käytännön asiat.

Turussa 2.5.2019 Sami Peltonen, apulaisrehtori

Yleisiä ohjeita syksyn tutkintoon osallistuville

YTL:n tiedote syksyn tutkintoon osallistuville

YTL:n tiedote uusista erityisjärjestelyistä ja suomi toisena kielenä -kokeesta