Ilmoittautuminen iltalukioon

Annamme opetusta toistaiseksi verkon välityksellä. Myös kansliamme palvelee verkossa sähköpostitse osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voit ilmoittautua opiskelijaksemme täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen mahdollisine liitteineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tutkintotavoitteiseksi opiskelijaksi

Jos haluat ilmoittautua suorittamaan koko lukion oppimäärän (ja myöhemmin ylioppilastutkinnon), täytä tutkintotavoitteisen opiskelijan ilmoittautumislomake. Lähetä täytetty lomake ja kopio viimeisimmästä todistuksestasi (esimerkiksi peruskoulun päättötodistus, lukion erotodistus tai opintosuoritusote tai todistus ammatillisen tutkinnon suorittamisesta) opinto-ohjaajalle sähköpostitse. Lukion tutkintotavoitteisia opiskelijoita ohjaa Anna-Mari Kiili (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja ammatilliselta pohjalta lukio-opintoja aloittelevia Sirkku Anttonen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Kysymme sinulta tarvittaessa lisätietoja ja lähetämme opiskelussa tarvittavat tunnukset Moodleen ja Wilmaan.

Aineopiskelijaksi

Turun kaupungin päivälukioissa opiskelevat ja Turun ammatti-instituutin nuoret tutkinto-opiskelijat voivat opiskella Turun iltalukiossa maksutta. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat opiskelle maksutta lyhyitä kieliä. Jos haluat ilmoittautua suorittamaan yksittäisiä kursseja, täytä aineopiskelijan ilmoittautumislomake ja lähetä se osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Kysymme sinulta tarvittaessa lisätietoja ja lähetämme opiskelussa tarvittavat tunnukset Moodleen ja Wilmaan.

Muut kuin edellä mainitut ilmoittautuvat aineopiskelijaksi tämän linkin kautta. Kysymme sinulta tarvittaessa lisätietoja ja lähetämme opiskelussa tarvittavat tunnukset Moodleen ja Wilmaan.

Kaikille maksuttomia kursseja ovat ENA11 English at Work, MAB11 Peruskoulun matematiikan kertaus ja RUB12 ainekirjoituskurssi. Ilmoittaudu täyttämällä aineopiskelijan ilmoittautumislomake.

Uusia opiskelijoita ei voida enää ottaa kursseille MAY1, UE1 ja UE2. Kurssit ovat täynnä.

Kesälukio

Järjestämme kesä- ja elokuussa runsaasti kursseja. Alustavasti osa kursseista on verkkokursseja, osa luokkakursseja. Jos rajoitustoimet jatkuvat kesäkuulle, kaikki opetus järjestetään verkossa. Ilmoittautuminen kesälukioon alkaa 21.4.2020 klo 12. Tutustu kesälukion tarjontaan!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa etäällä oppivaan joukkoomme!