Hyvät kevään abiturientit,

Ylioppilastutkintolautakunta toimittaa kevään tutkinnon lopulliset tulokset lukioille tiistaina 12.5.2020 klo 9.00. Omiin tulostietoihin pääsee tutustumaan Wilmassa kohdassa Lomakkeet - Ylioppilaskirjoitukset. Ylioppilastutkintolautakunta on antanut asiaa koskevan tiedotteen.

Ylioppilaslakkien ja todistusten jako

Turun opiskelijain tukisäätiö lahjoittaa ylioppilaslakin ja lyyran Turun iltalukiosta ylioppilaaksi valmistuville. Jotta lakit saadaan toimitettua ajoissa, pyydämme ilmoittamaan lakin koon sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään perjantaina 15.5.2020.

Ylioppilaslakit ja todistukset jaetaan Turun iltalukion kansliassa (Eskelinkatu 4, katutaso) perjantaina 29.5.2020 porrastetusti.

• Kello 10-13 lakit ja todistukset jaetaan ylioppilaille, joiden sukunimen ensimmäinen kirjain on A-M.
  • Kello 13-16 lakit ja todistukset jaetaan ylioppilaille, joiden sukunimen ensimmäinen kirjain on N-Ö.

Pyydämme ottamaan henkilöllisyystodistuksen (passi, ajokortti, henkilökortti tai kuvallinen KELA-kortti) valmiiksi saamanteille paikalle saavuttaessa, jotta jako sujuisi mahdollisimman joustavasti. Tarkempia ohjeita annamme paikan päällä.

Kyseessä on vain lakkien ja todistusten noutotilaisuus, ei juhla. Paikalle ei ole välttämätöntä saapua heti jakoajan alkamisen jälkeen.

Jos yllä mainittu aika ei sovi, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja sopimaan muusta menettelystä.

Ylioppilaiden juhla

Perinteistä lakkiaisjuhlaa ei voida keväällä järjestää. Juhlimme kevään uusia ylioppilaita, olosuhteiden salliessa, Turun VPK:n talolla (Eskelinkatu 5) perjantaina 28.8.2020 klo 17.00 alkaen. Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleita kevään ylioppilaat, sukulaiset ja ystävät. Pyydämme uusia ylioppilaita ottamaan ylioppilaslakkinsa mukaan tilaisuuteen.

Rehtorien tervehdys ylioppilaille julkaistaan perjantaina 29.5.2020 klo 17.

Sami Peltonen, apulaisrehtori