Ilmoittautuminen opiskelijaksi

Jos tulet tutkintotavoitteiseksi (koko lukio)

jos olet AMK-opiskelija (lyhyet kielet)

anna kansliaan yhteystiedot täyttämällä lomake luukulla

+ näytä opiskelijakortti

jos teet yksittäisiä kursseja (aineopiskelija, olet muualta koulusta tai töissä)

ilmoittaudu nettisivuillamme ”ilmoittaudu iltalukioon”

antamalla yhteystiedot ja maksamalla kurssimaksu

jos olet Turun kaupungin ylläpitämässä lukiossa tai TAI-ammattikoulussa

anna kansliaan yhteystietosi täyttämällä lomake luukulla

TUNNUSPYYNNÖT

Kone muodostaa tunnuksia oppilaan rekisteröimisen jälkeen 2-5 arkipäivää.

LÄHIKURSSIT

kanslian infotaulun tarjottimesta näet luokkahuoneet aineiden alla.

Ensimmäinen numero näyttää missä kerroksessa luokka sijaitsee.

VERKKOKURSSIT

ennen kurssin alkua jakson alussa.

KYSYTTÄVÄÄ?