Ilmoittautuminen opiskelijaksi

Jos tulet tutkintotavoitteiseksi (koko lukio)

Lukion tutkintotavoitteiset opiskelijat: Anna-Mari Kiili

Ammatilliselta pohjalta opiskelevat: Sirkku Anttonen

jos olet AMK-opiskelija (lyhyet kielet)

anna kansliaan yhteystiedot täyttämällä lomake luukulla

+ näytä opiskelijakortti

jos teet yksittäisiä kursseja (aineopiskelija, olet muualta koulusta tai töissä)

ilmoittaudu nettisivuillamme ”ilmoittaudu iltalukioon”

antamalla yhteystiedot ja maksamalla kurssimaksu

jos olet opiskelijana Turun kaupungin ylläpitämässä lukiossa tai TAI-ammattikoulussa

anna kansliaan yhteystietosi täyttämällä lomake luukulla

TUNNUSPYYNNÖT

Kone muodostaa tunnuksia oppilaan rekisteröimisen jälkeen 2-5 arkipäivää.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE

ennen kurssin alkua jakson alussa.

KYSYTTÄVÄÄ?