Hyvät opiskelijat,

Uusi jakso alkaa maanantaina 15.2.2021 edelleen poikkeusjärjestelyin.

Lukion kurssit alkavat pääsääntöisesti etäopetuksessa. Poikkeuksena ovat eräät kertaus- ja valmennuskurssit, jotka aloitetaan lähiopetuksessa. Näitä kursseja ovat

• Astetta paremmaksi opiskelutaidoin (alkaen maanantaina 15.2. klo 14.50-16.10 luokassa 410, vastuuopettaja Mikko Kaarmela)
  • Ruotsin kielen perusrakenteiden kertaus (maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.15-17.35 luokassa 312, vastuuopettaja Sanna Rissanen)
  • Buustaa vauhtia englannin kieleen (aluksi kerran viikossa tiistaisin klo 16.15-17.35 luokassa 315, vastuuopettaja Merja Hiidensalo)

Lukiostartin (perusopetus) kurssit järjestetään toistaiseksi normaalisti lähiopetuksena.

Opettajat antavat omista kursseistaan tarkentavia ohjeita.

Mikäli lähiopetukseen voidaan palata talviloman jälkeen, ilmoitamme asiasta heti, kun tämä selviää.

Kasvomaskia on syytä käyttää niin oppitunnilla kuin välitunnillakin. Maskeja saa maksutta luokista ja kansliasta.

Kevään ylioppilastutkinto

Kaikki kevään ylioppilastutkinnon kokeet ovat Turun VPK:n talossa (Eskelinkatu 5). Käynti taloon on sivuovesta pihan puolelta. Kokeisiin on saavuttava klo 7.45 mennessä kaikki tarvittavat varusteet mukana (lyhyen kielen kokeeseen saavutaan klo 8.00 mennessä).

Ylioppilastutkintolautakunta tiedottaa ajankohtaisista asioista koronasivustollaan. Kannattaa seurata lautakunnan tiedottamista kokeiden lähestyessä. Tiedotamme keskeisistä muutoksista ja annamme tarkentavia ohjeita Wilmassa ja verkkosivuillamme.

Infotilaisuudet kokelaille järjestämme maanantaina 1.3.2021 klo 15.30 koulussa pohjakerroksen suurluokassa (käynti sataman puoleisesta päädystä portaat alas) ja klo 18.00 verkossa suoratoistona. Linkin tilaisuuteen julkaisemme verkkosivuillamme ennen tilaisuuden alkua. Infotilaisuuksissa käsittelemme kevään tutkintoon liittyviä käytännön ohjeita. Päivän tilaisuudet ovat keskenään samansisältöiset.

Buuttipajoja, joissa harjoitellaan esimerkiksi oman tietokoneen käynnistämistä muistitikulta, järjestämme talviloman jälkeen. Näistä pajoista informaatikot tiedottavat erikseen Wilman kautta.

Kanslian asiakaspalvelu

Palvelemme kansliassa opetuspäivinä maanantaista torstaihin klo 15-19. Kansliaan saa parhaiten yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Talviloma

Vietämme talvilomaa 22.-26.2.2021. Myös kanslian asiakaspalvelu on suljettu lomaviikon ajan.

Toivotan teille kaikille voimia alkavaan koeviikkoon ja kevään koitoksiin. Pysykää terveinä ja huolehtikaa itsestänne ja läheisistänne. Muistakaa myös nauttia talvesta, itse kullekin sopivin annoksin. Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos jokin askarruttaa mieltä.

Sami Peltonen, apulaisrehtori