TURUN OPISKELIJAIN TUKISÄÄTIÖ TOT

totsaatio.com

julistaa haettavaksi apurahoja. Kriteerinä on hyvän opintomenestyksen lisäksi opiskelu turkulaisessa korkeakoulussa tai aikuisten toisen asteen oppilaitoksessa, jossa opiskelu oikeuttaa opintotukeen. Myös Turun iltalukiossa tutkintoa suorittavilla on oikeus hakea apurahaa. Apurahan suuruus vuonna 2020 oli 1000 euroa.

Iltalukion opiskelijan tulee tulostaa apurahahakemus Wilman kautta, kirjoittaa kääntöpuolelle vapaamuotoinen selvitys opintomenestyksestä ja toimittaa lomake 1) postitse koulusihteeri Lii Puolakaiselle, osoite Eskelinkatu 4, 20100 Turku tai 2) käydä pudottamassa lomake iltalukion Eskelinkadun päädyssä olevaan postilaatikkoon. Mikäli hakijalla ei ole tulostusmahdollisuutta, hän voi ottaa yhteyttä koulusihteeriin, osoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemus tulee lähettää viimeistään 17.4.2021 klo 24. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Lisätietoja antaa säätiön hallituksen toimitusjohtaja Erja Vihervaara, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.