Wilma poissa käytöstä 24.-30.6.2021 – verkko-osoite muuttuu

Wilmassa on huoltokatko 24.-30.6.2021. Huoltokatkon aikana Turun päiväkotien, koulujen, lukioiden, ammatti-instituutin ja oppisopimustoimiston Wilma ei ole käytössä. Tauon jälkeen sisäänkirjautumisosoite muuttuu. Wilman uusi osoite on turku.inschool.fi.

Wilmassa on huoltotauko 24.-30.6.2021. Huoltotauon aikana Turun päiväkotien, koulujen, lukioiden, ammatti-instituutin ja oppisopimustoimiston Wilma ei ole käytössä. Tauon jälkeen sisäänkirjautumisosoite muuttuu, Wilman uusi osoite on: turku.inschool.fi

Wilmaan ei pääse huoltotauon aikana 24.-30.6.2021.

Wilma toimii normaalisti huoltotauon jälkeen 1.7.2021. Suurin muutos on uusi verkko-osoite, turku.inschool.fi.

Uusi kirjautumisosoite verkossa

Huoltotauon jälkeen Wilmaan kirjaudutaan osoitteessa: turku.inschool.fi.

Huoltajien kirjautuminen Wilmaan

Wilma-tunnukset eivät muutu, eli vanhat tunnukset toimivat edelleen. Wilma-sovellus toimii myös normaalisti.

Voit vaihtaa Wilma-salasanan turku.inschool.fi -sivulla. Paina Unohditko salasanasi? -linkkiä. Salasanan voi vaihtaa vain selaimessa (Chrome, Firefox).

Opiskelijoiden kirjautuminen Wilmaan

1.7.2021 alkaen opiskelijat kirjautuvat Wilmaan kohdasta ”Kirjaudu @edu.turku.fi-tunnuksella”. Valitsemalla tämän Wilma siirtää sinut sts.edu.turku.fi-sivulle, jossa kirjautuminen tehdään.

Käyttäjätunnus on @edu.turku.fi -sähköpostiosoite.

Opettajat ja muu henkilökunta

1.7.2021 alkaen henkilökunta kirjautuu kohdasta ”Kirjaudu @turku.fi-tunnuksella”. Valitsemalla tämän Wilma siirtää sinut sts.turku.fi-sivulle, jossa kirjautuminen tehdään.

Käyttäjätunnus on @turku.fi -sähköpostiosoite