Hyvät syksyllä ylioppilaaksi valmistuvat,

Syksyn ylioppilastutkinnon lopulliset tulokset on julkaistu Wilmassa kohdassa Lomakkeet. Tarkista omat tuloksesi ja ota tarvittaessa yhteyttä kansliaan. Ylioppilastutkintolautakunnan tiedotteessa on tarkempia ohjeita omiin suorituksiin tutustumiseen ja oikaisuvaatimuksen tekemiseen liittyen.

Ylioppilaslakki ja kultainen lyyra

Turun opiskelijain tukisäätiö (TOT) lahjoittaa ylioppilaslakin ja kultaisen lyyran Turun iltalukiosta ylioppilaaksi valmistuville, myös kaksoistutkinnon opiskelijoille. Jotta ehdimme hankkia oikean kokoisia lakkeja oikean määrän, ilmoita lakin koko koulusihteeri Lii Puolakaiselle viimeistään sunnuntaina 21.11.2021. Sähköposti on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voit halutessasi käydä sovittamassa lakkia kansliassa asiakaspalvelun aukioloaikoina eli maanantaista torstaihin klo 15-19.

Lakkiaisjuhla

Turun iltalukion lakkiaisjuhlaa vietetään Turun VPK:n talossa (Eskelinkatu 5) perjantaina 10.12.2021 klo 17.00 alkaen. Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä ja tiedotamme juhlan käytännön järjestelyistä alustavasti 22.11.2021 alkavalla viikolla.

Paikalla juhlassa on myös valokuvaaja, jonka kanssa voi sopia ylioppilaskuvan ottamisesta. Valokuvaajan sähköposti on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turussa 11.11.2021

Sami Peltonen, rehtori