Kesälukion arvosanat

Turun kaupungin ylläpitämissä lukioissa kirjoilla olevat

Arvosanatiedot siirtyvät automaattisesti omaan lukioon keskiviikkona 27.6.2018. Turun kaupungin ylläpitämissä lukiossa kirjoilla olevan ei siis tarvitse tehdä mitään saadakseen kurssisuorituksen hyväkseen. Epäselvissä tilanteissa on syytä ottaa yhteyttä oman koulun kansliaan lomakauden jälkeen. Arvosanan siirto opiskelijan hyväksi saattaa kestää lomakauden takia.

Kurssinumerointi vastaa päivälukion numerointia.

Muualla kirjoilla olevat

Arvosanatiedot eivät siirry automaattisesti oman koulun tietoon. Kesälukion opiskelijan kannattaa tilata opintosuoritusote sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tämä sähköinen ote lähetetään opiskelijan itsensä lisäksi asianomaisen oppilaitoksen rehtorille. Tällöin kurssisuoritus saadaan luettua hyväksi. Paperisen opintosuoritusotteen voi tulla tarvittaessa noutamaan kansliastamme sen aukioloaikoina elokuussa.

Huomaa, että teknisistä syistä muualla kuin Turun kaupungin lukiossa opiskelevilla opintosuoritusotteen kurssinumerointi vastaa iltalukion kurssinumerointia.

Kansliamme asiakaspalvelu palvelee jälleen maanantaina 6.8.2018.

Turussa 27.6.2018

Sami Peltonen, apulaisrehtori