Kurssitarjottimet lukuvuonna 2018-2019

Seuraavien linkkien takana ovat kurssitarjottimemme. Muutokset ovat mahdollisia.

Uusi lukuvuosi alkaa maanantaina 27.8.2018 lukujärjestyksen mukaisesti.

Lähikurssien tarjotin

Verkkokurssien tarjotin

Kurssitarjottimen merkintöjen selityksiä: ST = starttilukion (aikuisten perusopetuksen) kurssi.

Kurssin numeron perässä oleva merkintä I tai II tarkoittaa kurssin osaa. Esimerkiksi 1(I) tarkoittaa 1. kurssin 1. osaa. Tällaista merkintää käytetään tapauksissa, että kurssin opetus jakaantuu kahden jakson ajalle. Tällöin opetusta on vain yhtenä päivänä viikossa (maanantaina tai tiistaina).

Kurssin numeron perässä oleva merkintä 1/2 tarkoittaa, että kurssin on puolen kurssin laajuinen.

MAA, MAB ja FKB -kurssit ovat digitaalisiin ylioppilaskirjoituksiin valmentavia kursseja, joilla opiskellaan erityisesti ylioppilaskokeissa käytettäviä sähköisiä ohjelmistoja.

Uusi lukuvuosi alkaa maanantaina 27.8.2018 lukujärjestyksen mukaisesti.

Päivitetty 8.6.2018.