Turun ammattikorkeakoulun opiskelija voi opiskella Turun iltalukiossa lyhyitä vieraita kieliä maksutta oppilaitosten tekemän yhteistyösopimuksen perusteella. Ensi lukuvuonna tarjotamme laajenee verkkoon. Espanjan, italian, ranskan, saksan ja venäjän kurssit 1 ja 2 voi suorittaa jatkossa myös verkossa. Verkkokurssi 1 on avoinna jaksoissa 3, 4 ja 5. Verkkokurssi 2 on avoinna jaksoissa 4 ja 5.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija ilmoittautuu ensimmäistä kertaa iltalukion kansliassa. Tällöin hän esittää opiskelijakorttinsa tai Turun ammattikorkeakoulun opiskelutodistuksen. Opetus on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille maksutonta.

Yhden kurssin laajuus on yksi lukiokurssi eli kolme opintopistettä.

Suurin osa kursseista sopii myös ns. valealkajille.

Lukuvuoden 2019-2020 kursseille voi ilmoittautua 5.8.2019 alkaen. Ensimmäinen ilmoittautuminen hoidetaan kansliassamme henkilökohtaisesti. Opettajille ei voi ilmoittautua suoraan. Seuraava lukuvuotemme alkaa 26.8.2019 lukujärjestyksen mukaisesti.

Lisätietoa voit kysyä kurssien opettajilta tai iltalukion kansliasta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun iltalukion kielitarjonta AMK:n opiskelijoille jaksossa 1. (26.8.-11.10.2019)