Kieliopinnot Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija voi opiskella Turun iltalukiossa lyhyitä vieraita kieliä maksutta oppilaitosten tekemän yhteistyösopimuksen perusteella. Espanjan, italian, ranskan, saksan ja venäjän opintojaksot 1 ja 2 voi suorittaa myös verkossa. Opintojakso 1 on avoinna verkossa periodeissa 3, 4 ja 5. Opintojakso 2 on avoinna verkossa periodeissa 4 ja 5.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija ilmoittautuu ensimmäistä kertaa iltalukion kansliassa. Tällöin hän esittää opiskelijakorttinsa tai Turun ammattikorkeakoulun opiskelutodistuksen. Opetus on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille maksutonta.

Yhden opintojakson laajuus on kaksi lukion opintopistettä, mikä vastaa ammattikorkeakoulun kolmea opintopistettä.

Suurin osa opintojaksoista sopii myös ns. valealkajille.

Lukuvuoden 2021-2022 opintoihin voi ilmoittautua 2.8.2021 alkaen. Ensimmäinen ilmoittautuminen hoidetaan kansliassamme henkilökohtaisesti. Opettajille ei voi ilmoittautua suoraan. Seuraava lukuvuotemme alkaa 23.8.2021 lukujärjestyksen mukaisesti.

Lisätietoa voit kysyä opettajilta tai iltalukion kansliasta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..