Turun ammattikorkeakoulun opiskelija voi opiskella Turun iltalukiossa lyhyitä vieraita kieliä maksutta oppilaitosten tekemän yhteistyösopimuksen perusteella.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija ilmoittautuu ensimmäistä kertaa iltalukion kansliassa. Tällöin hän esittää opiskelijakorttinsa tai Turun ammattikorkeakoulun opiskelutodistuksen. Opetus on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille maksutonta.

Yhden kurssin laajuus on yksi lukiokurssi eli kolme opintopistettä.

Suurin osa kursseista sopii myös ns. valealkajille.

Lukuvuoden 2017-2018 kursseille voi ilmoittautua 1.8.2017 alkaen. Ensimmäinen ilmoittautuminen hoidetaan kansliassamme henkilökohtaisesti. Opettajille ei voi ilmoittautua suoraan. Lukuvuotemme on alkanut 21.8.2017 lukujärjestyksen mukaisesti.

Lisätietoa voit kysyä kurssien opettajilta tai iltalukion kansliasta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun iltalukion kielitarjonta Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille 2. jaksosta alkaen (9.10. alkaen)

Turun iltalukion kielitarjonta Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille 3. jaksosta alkaen (4.12. alkaen)