Turun ammattikorkeakoulun opiskelija voi opiskella Turun iltalukiossa lyhyitä vieraita kieliä maksutta oppilaitosten tekemän yhteistyösopimuksen perusteella. Espanjan, italian, ranskan, saksan ja venäjän kurssit 1 ja 2 voi suorittaa myös verkossa. Verkkokurssi 1 on avoinna jaksoissa 3, 4 ja 5. Verkkokurssi 2 on avoinna jaksoissa 4 ja 5.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija ilmoittautuu ensimmäistä kertaa iltalukion kansliassa. Tällöin hän esittää opiskelijakorttinsa tai Turun ammattikorkeakoulun opiskelutodistuksen. Opetus on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille maksutonta.

Yhden kurssin laajuus on yksi lukiokurssi eli kolme opintopistettä.

Suurin osa kursseista sopii myös ns. valealkajille.

Lukuvuoden 2020-2021 kursseille voi ilmoittautua 3.8.2020 alkaen. Ensimmäinen ilmoittautuminen hoidetaan kansliassamme henkilökohtaisesti. Opettajille ei voi ilmoittautua suoraan. Seuraava lukuvuotemme alkaa 24.8.2020 lukujärjestyksen mukaisesti.

Lisätietoa voit kysyä kurssien opettajilta tai iltalukion kansliasta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun iltalukion kielitarjonta AMK:n opiskelijoille jaksossa 1. (24.8.2020-8.10.2020)

Turun iltalukion kielitarjonta AMK:n opiskelijoille jaksossa 2. (19.10.2020-3.12.2020)