Kurssitarjottimet lukuvuonna 2019-2020

Seuraavien linkkien takana ovat kurssitarjottimemme. Muutokset ovat mahdollisia.

Lähikurssien tarjotin

Verkkokurssien tarjotin

Kurssitarjottimen merkintöjen selityksiä: ST = starttilukion (aikuisten perusopetuksen) kurssi.

Kurssin numeron perässä oleva merkintä I tai II tarkoittaa kurssin osaa. Esimerkiksi 1(I) tarkoittaa 1. kurssin 1. osaa. Tällaista merkintää käytetään tapauksissa, että kurssin opetus jakaantuu kahden jakson ajalle. Tällöin opetusta on vain yhtenä päivänä viikossa (maanantaina tai tiistaina).

Kurssin numeron perässä oleva merkintä 1/2 tarkoittaa, että kurssin on puolen kurssin laajuinen.

FKB- ja MFK-kurssit ovat digitaalisiin ylioppilaskirjoituksiin valmentavia kursseja, joilla opiskellaan erityisesti ylioppilaskokeissa käytettäviä sähköisiä ohjelmistoja.

Päivitetty 25.10.2019