Lukiostartti

Lukiostartti on vaihtoehto 10. luokalle. Opinto-ohjaaja haastattelee kaikki opiskelijat ja tekee jokaiselle starttilukiolaiselle oman opiskelusuunnitelman. Lukiostartissa voi parantaa peruskoulun päättötodistuksen numeroita. Poikkeustapauksessa voi suorittaa myös lukion kursseja. Lukiostartin kursseilla opiskelevat myös ne, joilta puuttuu perusopetuksen päättötodistus.

Opiskelu kestää tavallisimmin yhden lukuvuoden ja se on opiskelijalle maksutonta. Opiskella voi tarvittaessa kauemminkin. Kirjat ja materiaalit opiskelija hankkii lähtökohtaisesti itse, mutta koulun kirjastossa on jonkin verran lainakirjoja. Oppivelvollinen saa oppikirjat koululta.

Opetus on iltaisin maanantaista torstaihin. Oppitunnit sijoittuvat klo 14.50 ja 20.45 väliselle ajalle. Tarkempi lukujärjestys määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Lukuvuoden päätyttyä opiskelija voi hakeutua yhteisvalinnan kautta päivälukioon, ammatilliseen oppilaitokseen tai jatkaa iltalukiossa.

Lisätietoa lukiostartista antaa opinto-ohjaaja Riikkamarja Autio. Hänen sähköpostiosoitteensa on riikkamarja.autio@tTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Riikkamarja on virkavapaalla 5.12.2018. Hänen sijaisenaan toimii opinto-ohjaaja Anna-Mari Kiili.