Verkkokurssit

Verkkokursseille ilmoittaudutaan suoraan opettajan sähköpostiin sen jälkeen, kun iltalukioon opiskelijaksi ilmoittautuminen on hoidettu. Opettaja on oman kurssinsa paras asiantuntija.

Tutkintotavoitteinen verkko-opiskelu on maksutonta. Myös Turun kaupungin ylläpitämissä päivälukioissa opiskelevat ja Turun ammatti-instituutin kaksoistutkinnossa opiskelevat voivat osallistua verkkokursseille maksutta. Kesälukion kurssit ovat maksullisia.

Kurssin katsotaan alkavan siitä hetkestä, kun opiskelija ilmoittautuu opettajalle. Oppimisalustana on Moodle. Sen käyttöön tarvittavan salasanan voi pyytää osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., kun olet ilmoittautunut koulun opiskelijaksi. Varaudu siihen, että tunnuksen saaminen voi kestää ruuhka-aikoina muutaman työpäivän. Moodlen lisäksi käytetään myös muita ohjelmia.

Kurssin minimikesto on kolme viikkoa. Huhtikuun viimeisen päivän jälkeen ei enää voi ilmoittautua verkkokursseille. Kurssin kokeeseen pääsee ainoastaan, jos on suorittanut vaadittavat kurssin tehtävät.

Turun iltalaukiossa tarjotaan huomattava osa lukion kursseista verkko-opiskeluna. Uutuutena verkossa ovat pitkä matematiikka sekä lyhyiden kielten (espanja, italia, saksa, ranska ja venäjä) 1. ja 2. kurssit. Valtakunnallisia syventäviä kursseja tarjotaan Länsi-Suomen läänin aikuislukioiden yhteistarjottimella. Katso tarkempia ohjeita Länsi-Suomen aikuislukioiden opettajista ja yhteystiedoista sekä mahdollisista maksuista osoitteesta www.lse.fi.