Verkkokurssit

Verkkokursseille ilmoittaudutaan suoraan opettajan sähköpostiin sen jälkeen, kun opiskelijaksi ilmoittautuminen on hoidettu. Opettaja on oman kurssinsa paras asiantuntija.

Kurssin katsotaan alkavan siitä hetkestä, kun opiskelija ilmoittautuu opettajalle. Oppimisalustana on Moodle. Sen käyttöön tarvittavan salasanan voi pyytää osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., kun olet ilmoittautunut koulun opiskelijaksi. Varaudu siihen, että tunnuksen saaminen voi kestää ruuhka-aikoina muutaman työpäivän. Moodlen lisäksi muita käytössä olevia ohjelmia ovat mm. Wilma, Voxopop -äänenjakopalvelu sekä Adobe Connect Pro -neuvotteluohjelma.

Kurssin minimikesto on kolme viikkoa. Huhtikuun viimeisen päivän jälkeen ei enää voi ilmoittautua verkkokursseille. Kurssin kokeeseen pääsee ainoastaan, jos on suorittanut vaadittavat kurssin tehtävät.

Turun iltalaukiossa tarjotaan pitkää matematiikkaa lukuun ottamatta kaikki lukion pakolliset kurssit verkko-opiskeluna. Valtakunnallisia syventäviä kursseja tarjotaan Länsi-Suomen läänin aikuislukioiden yhteistarjottimella. Katso tarkempia ohjeita Länsi-Suomen aikuislukioiden opettajista ja yhteystiedoista sekä mahdollisista maksuista osoitteesta www.lse.fi.