TOT-säätiö on perustettu vuonna 1979. Säätiötä, säädekirjan toteutumista ja päätöksiä valvoo oikeusministeriö.

TOT-säätiö jakaa avustuksia iltalukiolaisille ja vähän muillekin. Tukimuotoja ovat

• apurahat hyvin menestyneille iltalukion opiskelijoille sekä Turun korkeakouluissa ja aikuisoppilaitoksissa opiskeleville (vähintään 1 000 euroa/kappale). Hakuaika on maalis-huhtikuussa.
  • stipendit opettajien suosituksesta kevään ja syksyn lakkiaisten yhteydessä
  • vuoden aikuislukiolainen -palkinto syksyisin (500 euroa)
  • ylioppilaslakit kultaisine lyyrineen kaikille Turun iltalukiosta ylioppilaaksi valmistuneille

SÄÄTIÖN HALLITUS

Risto Korpela, pankinjohtaja, pj.

Jorma Hanhiala, jäsen

Esko Heikkonen, lukio- ja aikuiskoulutuspäällikkö, jäsen

Timo Stormi, rehtori, jäsen

Marjut Kleemola, rehtori, jäsen

Erja Vihervaara, rehtori, jäsen, sihteeri

APURAHAN HAKEMINEN

Apurahat ovat haettavissa taas keväällä 2017. Saat tulostettua hakulomakkeen sen ilmestyttyä. Hakemukset on toimitettava Turun iltalukion kansliaan, Eskelinkatu 4, viimeistään hakuajan loppuun mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia tai puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei oteta huomioon.