Opinto-ohjaajat

Anna-Mari Kiili, lukio
opinto-ohjauksen lehtori FM
050 432 3699

Anna Harmaa, ammatilliselta pohjalta lukiota suorittavat ja aineopiskelijat
opinto-ohjauksen lehtori FM

040 635 8231

Riikkamarja Autio, lukiostartti  (Virkavapaalla 3.9.-5.12. Sijaisena Anna-Mari Kiili)
lehtori FM
040 483 0936

Ota yhteyttä ajanvarausasiassa sähköpostilla (uudet opiskelijat) tai Wilma-viestillä (tutut opiskelijat). Ruuhka-aikoina (koulun alkaessa ja jaksojen vaihtuessa) puhelimeen ei valitettavasti ehditä vastaamaan. MUISTAHAN OTTAA VIIMEISET KOULUTODISTUKSET MUKAAN.

Ilmoittautua voi milloin tahansa lukuvuoden aikana.

Tervetuloa mukaan!