Iltalukiolainen voi saada tukea opinnoilleen mm. seuraavasti:

Kirjastosta voi lainata sekä peruskoulun että lukion kirjoja. Valikoima on laajentunut entisestään.

Tutkintotavoitteinen opiskelija varaa opinto-ohjaajalta ajan opintojen suunnittelua varten. Lukion ja starttilukion opinto-ohjaaja on Anna-Mari Kiili, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ammatilliselta pohjalta opiskelevien opinto-ohjaaja on Anna Harmaa, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tutkintotavoitteisille opiskelijoille järjestetään lukitestaus. Lisätietoa saat opinto-ohjaajalta ja erityisopettaja Nina Kaarialta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Testausajankohdat lukuvuonna 2018-2019 ovat torstaina 6.9.2018 klo 15.00 alkaen ja torstaina 31.1.2019 klo 15.00 alkaen.

Jos sinulla on todennettuja oppimisesteitä (lukivaikeus, vieraskielisyys, sairaus tai vamma), ota yhteys apulaisrehtoriin hyvissä ajoin. Voit saada erityisjärjestelyjä kokeessa ja/tai ylioppilaskirjoituksissa. Hakemukset ylioppilastutkintolautakunnalle on tehtävä useita kuukausia ennen koetta.

Tietokoneen käytössä erityisesti ylioppilaskirjoituksiin liittyen neuvovat informaatikot Mikko Kaarmela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Ville Saalinki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun iltalukion opiskelijoiden hyödynnettävissä ovat myös Turun seudun etärenkaan ja Länsi-Suomen reaalirenkaan runsas kurssitarjonta. Tutustu osoitteessa www.etarengas.fi ja www.lse.fi.

Turun opiskelijain tukisäätiö (TOT) myöntää apurahoja ja stipendejä.