Iltalukiolainen voi saada tukea opinnoilleen mm. seuraavasti:

Kirjastosta voi lainata sekä peruskoulun että lukion kirjoja. Valikoima on laajentunut entisestään.

Tutkintotavoitteinen opiskelija varaa opinto-ohjaajalta ajan opintojen suunnittelua varten. Lukion opinto-ohjaaja on Anna-Mari Kiili, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ammatilliselta pohjalta opiskelevien opinto-ohjaaja on Sirkku Anttonen, sirkku.anttonenTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lukiostartin opinto-ohjaaja on Riikkamarja Autio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tutkintotavoitteisille opiskelijoille järjestetään maksuton lukitestaus. Lisätietoa saat opinto-ohjaajalta ja erityisopettaja Nina Kaarialta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jos sinulla on todennettuja oppimisesteitä (lukivaikeus, vieraskielisyys, sairaus tai vamma), ota yhteys apulaisrehtoriin hyvissä ajoin. Voit saada erityisjärjestelyjä kokeessa ja/tai ylioppilaskirjoituksissa. Hakemukset ylioppilastutkintolautakunnalle on tehtävä useita kuukausia ennen koetta. Kevään tutkintoa varten edellisen marraskuun loppuun mennessä ja syksyn tutkintoa varten edellisen huhtikuun loppuun mennessä.

Tietokoneen käytössä erityisesti ylioppilaskirjoituksiin liittyen neuvovat informaatikot Mikko Kaarmela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Ville Saalinki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun iltalukion opiskelijoiden hyödynnettävissä ovat myös Turun seudun etärenkaan ja Länsi-Suomen reaalirenkaan runsas kurssitarjonta. Tutustu osoitteessa www.etarengas.fi ja www.lse.fi.

Turun opiskelijain tukisäätiö (TOT) myöntää apurahoja ja stipendejä.