Iltalukiolainen voi saada tukea opinnoilleen mm. seuraavasti:

Kirjastosta voi lainata sekä peruskoulun että lukion kirjoja. Valikoima on laajentunut entisestään.

Tutkintotavoitteinen opiskelija varaa opinto-ohjaajalta ajan opintojen suunnittelua varten. Lukion opinto-ohjaaja on Anna-Mari Kiili, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ammatilliselta pohjalta opiskelevien opinto-ohjaaja on Anna Hongisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lukiostartin opinto-ohjaaja on Riikkamarja Autio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tutkintotavoitteisille opiskelijoille järjestetään maksuton lukitestaus. Lisätietoa saat opinto-ohjaajalta ja erityisopettaja Nina Kaarialta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Testausajankohdat lukuvuonna 2018-2019 ovat torstaina 31.1.2019 klo 15.00 alkaen.

Jos sinulla on todennettuja oppimisesteitä (lukivaikeus, vieraskielisyys, sairaus tai vamma), ota yhteys apulaisrehtoriin hyvissä ajoin. Voit saada erityisjärjestelyjä kokeessa ja/tai ylioppilaskirjoituksissa. Hakemukset ylioppilastutkintolautakunnalle on tehtävä useita kuukausia ennen koetta.

Tietokoneen käytössä erityisesti ylioppilaskirjoituksiin liittyen neuvovat informaatikot Mikko Kaarmela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Ville Saalinki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Turun iltalukion opiskelijoiden hyödynnettävissä ovat myös Turun seudun etärenkaan ja Länsi-Suomen reaalirenkaan runsas kurssitarjonta. Tutustu osoitteessa www.etarengas.fi ja www.lse.fi.

Turun opiskelijain tukisäätiö (TOT) myöntää apurahoja ja stipendejä.