Iltalukiolainen voi saada tukea opinnoilleen mm. seuraavasti:

Kirjastosta voi lainata pääasiassa peruskoulun oppikirjoja. Kirjastossa on joitakin yksittäisiä lukion kirjoja.

Tutkintotavoitteinen opiskelija varaa opinto-ohjaajalta ajan opintojen suunnittelua varten. Lukion ja starttilukion opinto-ohjaaja on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja maahanmuuttajien peruskoulun sekä LUVA:n Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tutkintotavoitteisille opiskelijoille järjestetään lukitestaus. Lisätietoa saat opinto-ohjaajalta ja etityisopettajalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

LUVA-opiskelijat ovat oikeutettuja opinto- ja matkatukeen.

Tutoropiskelija voi esimerkiksi auttaa läksyjen teossa, Wilman ja Moodlen käytössä sekä opastaa uusia opiskelijoita talon tavoille. Tutoropiskelijaksi voi ilmoittautua apulaisrehtori Sami Peltoselle. Tutoroinnista voi saada yhden kurssin suorituksen.

Jos sinulla on todennettuja oppimisesteitä (lukivaikeus, vieraskielisyys, näkövamma, kuulovamma, paniikkihäiriö ym.), ota yhteys opinto-ohjaajaan. Voit saada erityisjärjestelyjä kokeessa ja/tai ylioppilaskirjoituksissa.

Turun iltalukion opiskelijain tukisäätiö myöntää apurahoja ja stipendejä.