Ilmoittautuminen iltalukioon

TUTKINTOTAVOITTEISET OPISKELIJAT ILMOITTAUTUVAT KANSLIASSA JA VARAAVAT AJAN OPINTO-OHJAAJALTA. TUTKINTOTAVOITTEINEN OPISKELU ON MAKSUTONTA. Tutkintotavoitteinen opiskelu tarkoittaa sitä, että opiskelija tekee lukiotutkintoon tähtäävät opinnot Turun iltalukiossa eikä ole kirjoilla missään muussa oppilaitoksessa samanaikaisesti.

AINEOPISKELIJAT VOIVAT ILMOITTAUTUA JOKO VERKOSSA TAI KANSLIASSA JA MAKSAVAT AINEOPISKELUMAKSUN (ks. alla). Aineopiskelu on täydentävää opiskelua. Aineopiskelumaksu peritään, jos opiskelija on kirjoilla jossain muussa oppilaitoksessa, esimerkiksi päivälukiossa. Aineopiskelumaksu peritään myös, jos opiskelija on jo valmistunut lukiosta.

AINEOPISKELUMAKSUA EI PERITÄ Turun kaupungin ylläpitämien päivälukioiden opiskelijoilta (Kerttuli, Klassillinen, Luostarivuoren Lyseo, Puolalanmäki ja TSYK sekä Katedralskolan i Åbo) eikä Turun ammatti-instituutissa kaksoistutkintoa suorittavilta. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat opiskella lyhyitä kieliä maksutta. Aineopiskelumaksusta vapautetut opiskelijat voivat ilmoittautua vain kanslian asiakaspalvelupisteessä.

 Aineopiskelumaksu on porrastettu.

  • 1 kurssille ilmoittautuminen maksaa 50 €
  • 2-5 kurssille ilmoittautuminen maksaa 100 €
  • yli 5 kurssille ilmoittautuminen maksaa 150 €

Aineopiskelumaksu on lukuvuosikohtainen ja henkilökohtainen.

Jos haluat lukuvuoden aikana ilmoittautua useammalle kurssille kuin olet maksanut, voit maksaa pelkän erotuksen lukuvuoden aikanakin.

Huomaa, että peruskoulun ja lukion oppimäärän suorittamiseen tähtäävä tutkintotavoitteinen opiskelu on maksutonta!

Kätevimmin voit ilmoittautua sivujemme kautta opiskelijaksemme. Tarvitset vain nettipankkisi tunnukset. Maksu tapahtuu nopeasti, luotettavasti ja suojatusti. Ilmoittautumalla tätä kautta nopeutat ilmoittautumismuodollisuuksien hoitamista. Kun olet maksanut aineopiskelumaksusi nettipankissa, meillä on tietosi jo valmiina. 

Kun olet maksanut aineopiskelumaksun nettipankissa, voit osallistua kursseille. Ilmoittautuminen kursseille tehdään ensimmäisellä oppitunnilla tai lähettämällä opettajalle sähköpostia.

Ilmoittautuminen on sitova. Maksu on henkilökohtainen. Aineopiskelumaksu sisältää 15 €:n toimistomaksun, joka vähennetään palautuksesta, jos opiskelija peruuttaa ilmoittautumisensa. Maksupalautushakemuksen saat tulostettua tästä pdf-muodossa ja tästä excel-muodossa.

Tietosuojaseloste

Jos et halua maksaa nettipankissa, voit myös maksaa aineopiskelumaksun kansliassamme pankki- tai luottokortilla. Myös Visa Electron käy.

Ilmoittaudu allaolevaa linkkiä napauttamalla. Täytä tietosi huolellisesti!

Ilmoittaudu

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tuotteen / palvelun myyjälle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen / palvelun toimittajaan.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830
  • www.paytrail.com