Ilmoittautuminen iltalukioon

TUTKINTOTAVOITTEISET OPISKELIJAT ILMOITTAUTUVAT KANSLIASSA JA VARAAVAT AJAN OPINTO-OHJAAJALTA. TUTKINTOTAVOITTEINEN OPISKELU ON MAKSUTONTA. Tutkintotavoitteinen opiskelu tarkoittaa sitä, että opiskelija tekee lukiotutkintoon tähtäävät opinnot Turun iltalukiossa eikä ole kirjoilla missään muussa oppilaitoksessa samanaikaisesti.

AINEOPISKELIJAT VOIVAT ILMOITTAUTUA JOKO VERKOSSA TAI KANSLIASSA JA MAKSAVAT AINEOPISKELUMAKSUN (ks. alla). Aineopiskelu on täydentävää opiskelua. Aineopiskelumaksu peritään, jos opiskelija on kirjoilla jossain muussa oppilaitoksessa, esimerkiksi päivälukiossa. Aineopiskelumaksu peritään myös, jos opiskelija on jo valmistunut lukiosta.

Aineopiskelumaksu on porrastettu.

• 1 kurssille ilmoittautuminen maksaa 50 €
  • 2-5 kurssille ilmoittautuminen maksaa 100 €
  • yli 5 kurssille ilmoittautuminen maksaa 150 €

Aineopiskelumaksu on lukuvuosikohtainen ja henkilökohtainen.

Jos haluat lukuvuoden aikana ilmoittautua useammalle kurssille kuin olet maksanut, voit maksaa pelkän erotuksen lukuvuoden aikanakin.

Huomaa, että peruskoulun ja lukion oppimäärän suorittamiseen tähtäävä tutkintotavoitteinen opiskelu on maksutonta!

Kätevimmin voit ilmoittautua sivujemme kautta opiskelijaksemme. Tarvitset vain nettipankkisi tunnukset. Maksu tapahtuu nopeasti, luotettavasti ja suojatusti. Ilmoittautumalla tätä kautta nopeutat ilmoittautumismuodollisuuksien hoitamista. Kun olet maksanut aineopiskelumaksusi nettipankissa, meillä on tietosi jo valmiina.

Kun olet maksanut aineopiskelumaksun nettipankissa, voit osallistua kursseille. Ilmoittautuminen kursseille tehdään ensimmäisellä oppitunnilla tai lähettämällä opettajalle sähköpostia.

Ilmoittautuminen on sitova. Maksu on henkilökohtainen. Aineopiskelumaksu sisältää 15 €:n toimistomaksun, joka vähennetään palautuksesta, jos opiskelija peruuttaa ilmoittautumisensa. Maksupalautushakemuksen saat tulostettua tästä pdf-muodossa ja tästä excel-muodossa.

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste luovutettujen henkilötietojen käytön tarkoituksesta.

Jos et halua maksaa nettipankissa, voit myös menetellä seuraavasti

1) Maksat aineopiskelumaksun kansliassamme pankki- tai luottokortilla. Myös Visa Electron käy.

2) Voit myös maksaa käteisellä.

Ilmoittaudu allaolevaa linkkiä napauttamalla. Täytä tietosi huolellisesti!