kesalukion kuva

 

Kesälukion kursseille ilmoittautuminen on päättynyt.

Turun iltalukio järjestää tulevana kesänä kesälukiotoimintaa, jossa on runsas tarjonta pakollisia valtakunnallisia kursseja kesäkuussa ja erityisesti abeille tarkoitettuja kertauskursseja elokuussa. Kurssitarjonta on julkaistu. Tänä kesänä uutuutena on hygieniakurssi, jonka päätteeksi on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi.

Osa kesäkuun kursseista on normaaleja lähikursseja ja osa Moodlen kautta suoritettavia verkkokursseja. Elokuun kurssit ovat normaaleja lähiopetuksena tarjottavia kursseja. Lähiopetus on Turun iltalukion tiloissa Eskelinkatu 4.

Osa kursseista tarjotaan vanhan, osa uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Opiskelijan kannattaa epäselvissä tapauksissa selvittää vastaavuudet vanhan ja uuden opetussuunnitelman välillä omasta lukiostaan.

Kursseille voi ilmoittautua ja kurssimaksun maksaa joko verkkopankissa sivujemme kautta tai kansliassamme iltalukion opetuspäivinä klo 15-19. Kansliassa voi maksaa vain pankkikortilla. Yhden kurssin hinta on 40 euroa. Hygieniapassin suorittamisesta kurssin aikana peritään 10 euron koemaksu. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.4.2017 klo 12 ja päättyy keskiviikkona 31.5.2017 klo 19. Tällöin viimeistään selviää, toteutuuko kurssi.

Kaikki ajantasainen tiedottaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kesälukioon liittyvät asiat löytyvät Ilmoittautuminen kesälukioon -linkin takaa. Seuraa ilmoitteluamme.

Tutustu kesälukion oppaaseen tästä

Ilmoittaudu kesälukioon tästä

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa mukaan!

iltalukiologo 2004_nettikokoinen