Ylioppilastutkinto

Ylioppilastutkinto järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Kuuntelukokeet järjestetään Turun iltalukion tiloissa, osoitteessa Eskelinkatu 4 ja tarvittaessa muussa, erikseen ilmoitettavassa paikassa. Kirjalliset kokeet pidetään Turun iltalukion tiloissa tai Turun VPK:n talolla, osoitteessa Eskelinkatu 5. Koepäivät julkaistaan ylioppilastutkintolautakunnan verkkosivuilla.

Infotilaisuuksia järjestetään lukuvuoden aikana useita.

Tarkempia ohjeita kirjoituksista ja ajoista saa ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta www.ylioppilastutkinto.fi sekä Abin oppaasta.

Tiesitkö, että voit saada opinnoissasi ja ylioppilaskirjoituksissa helpotusta, jos sinulla on todennettuja oppimisen esteitä? Halutessasi voit täyttää lomakkeen, jossa kerrot tarkemmin esteistä. Esteitä voivat olla mm. näkö- tai kuulovamma, lukivaikeus, paniikkikohtaukset ja vieraskielisyys. Tiedot käsitellään luottamuksellisina. Koulu järjestää myös lukitestauksia.